Forums not working

User avatar
kodiakbear
Minotaur Lord
Minotaur Lord
Posts: 2668
Joined: Sun Dec 01, 2013 1:28 am

Re:Forums not working

Post by kodiakbear » Sat Jan 17, 2015 10:54 am

oldschooldm wrote:

is this being fixed? It's very frustrating that only my phone works.



Stefan has said that it is being worked on. In my opinion he and may others are very busy working on KS3 so the forum even as great as it is may be on the back burner.

oldschooldm
Goblin
Goblin
Posts: 26
Joined: Thu Oct 17, 2013 5:07 pm

Re:Forums not working

Post by oldschooldm » Sat Jan 17, 2015 4:54 am

is this being fixed? It's very frustrating that only my phone works.

User avatar
biowizard
Minotaur
Minotaur
Posts: 1667
Joined: Sun Dec 30, 2012 9:24 pm
Location: Montreal, Canada

Re:Forums not working

Post by biowizard » Sun Jan 11, 2015 11:18 am

When I try to do an "advanced search", whenever I click the "search" button, it leads me to a blank page without any search result. I use Chrome on a PC.

oldschooldm
Goblin
Goblin
Posts: 26
Joined: Thu Oct 17, 2013 5:07 pm

Re:Forums not working

Post by oldschooldm » Thu Jan 08, 2015 10:06 pm

Cleared cookies on my PC, now cant stay logged in. My android is fine.

User avatar
AnimeSensei
Minotaur Lord
Minotaur Lord
Posts: 6006
Joined: Sun Oct 27, 2013 2:03 pm
Location: South Weber, UT

Re:Forums not working

Post by AnimeSensei » Thu Jan 08, 2015 10:29 am

JenneyOC wrote:

my work computer keeps me logged into the forums so I can post, but at home, I can't log in. it says that I am logged in, but then it immediately reverts back to my being a guest. it's kinda annoying that I can't comment from home, but at least I still have access here at work.

-Jenney



This is me as well.
100 Resin and 237 Dwarvenite Sets/Packs Owned

brvheart
Minotaur
Minotaur
Posts: 1053
Joined: Tue Mar 16, 2010 6:59 am

Re:Forums not working

Post by brvheart » Wed Jan 07, 2015 2:44 pm

I have been logged in from my laptop since the change over without issue for a change. Hav not tried from other sources.

pacarat
Minotaur
Minotaur
Posts: 1808
Joined: Fri Oct 03, 2014 11:13 am

Re:Forums not working

Post by pacarat » Wed Jan 07, 2015 1:11 pm

ForestZ wrote:

I'll put in my two cents:

Since the announcement on the main page that the forum would be moving servers I've noticed two changes:

1) On my desktop (Firefox, OSX) my login seems to persist better. Previously, I would be logged out often when returning to the site. Now I seem to always remain logged in.

2) I can no longer log in at all on my iPad. When I attempt to do so, it takes me to a landing page that says something along the lines of "this is the area for registered users". Clicking back through to the forums shows that I'm still not logged in.



Your 2) is same result I'm seeing on both iPad and PC.

User avatar
ForestZ
Ogre
Ogre
Posts: 643
Joined: Fri Nov 28, 2014 11:16 am
Location: Vancouver, WA

Re:Forums not working

Post by ForestZ » Wed Jan 07, 2015 12:31 pm

I'll put in my two cents:

Since the announcement on the main page that the forum would be moving servers I've noticed two changes:

1) On my desktop (Firefox, OSX) my login seems to persist better. Previously, I would be logged out often when returning to the site. Now I seem to always remain logged in.

2) I can no longer log in at all on my iPad. When I attempt to do so, it takes me to a landing page that says something along the lines of "this is the area for registered users". Clicking back through to the forums shows that I'm still not logged in.

pacarat
Minotaur
Minotaur
Posts: 1808
Joined: Fri Oct 03, 2014 11:13 am

Re:Forums not working

Post by pacarat » Wed Jan 07, 2015 10:52 am

I am logged in on my iPhone, and cannot logout of that instance. Cannot log in from any other source ( work laptop, my iPad).... Strange...

User avatar
JenneyOC
Minotaur
Minotaur
Posts: 1027
Joined: Wed Aug 20, 2014 8:37 pm

Re:Forums not working

Post by JenneyOC » Wed Jan 07, 2015 8:41 am

my work computer keeps me logged into the forums so I can post, but at home, I can't log in. it says that I am logged in, but then it immediately reverts back to my being a guest. it's kinda annoying that I can't comment from home, but at least I still have access here at work.

-Jenney

Post Reply

Return to “Website Feedback”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest